Tselluloosi paksendaja
Nouryoni toodang
Tselluloosi paksendaja
Nouryoni toodang
Karboksümetüültselluloosi omadused paksendajana, tänu selle kiirele lahustuvusele, heale veesiduvusele ja madalate pH väärtuste vastupidavusele, hästi sobivad kasutamiseks kiiresti lahustuvate- ja külmutatud toodete tootmises. Viskoossus, mis võib ulatuda 15000 mPa∙s väärtuseni 1 % NaCMC lahuses, soodustab selliste külmutatud toiduainete stabiliseerimist nagu šerbett ja jäätis. Selle kasutamise eeliseks on tekstuuri säilitamine ja jääkristallide moodustumise inhibeerimine ning suurenenud vastupidavus piiskade eraldumisele (tilkumisele). Võrreldes toiduainetööstuses tavapäraselt kasutatavate guarkummi või jaanikauna kummiga, CMC annab rohkem vahustust, millepärast see eriti sobib pehmeks jäätiseks.
Paksendaja ostmiseks helistage: ☎ +372 6682529