Taotlus
Vastame kõikidele küsimustele meie toodete kohta

Mõned Nouryoni ettevõtte tootmise NaCMC eriliike kasutatakse niiskust säilitavate agentidena, mis on võimelised väga hästi vett siduda, kuigi nende annus võib olla väga madal. Näiteks karboksümetüültselluloosi lisamine võitaigna küpsetise kuivade segude koostisse korduvalt suurendab mõnede tainaste tüüpide mahtu ja viskoossuse suurenemise tulemusena küpsetamise ajal paraneb suspendeerimine ja selliste koostisosade jaotumine, nagu näiteks kuivatatud puuviljad.

Võrreldes retseptidega ilma tselluloosi niiskust säilitava agendita, täiendav vee lisamine on võimalik, mis suurendab tootmist ja niiskust säilitavat võimet, eriti toode säilitamisel, mis toob kaasa tahkumise protsessi aeglustumist ja hoiab toote atraktiivsust tarbija jaoks kauem. Küpsetamise jaoks mõeldud segudes tavaliselt kasutatakse peenjahvatatud NaCMC sorte. Oluline on mitte ainult see, et osakeste peen suurus on jahuga paremini kokkusobiv, vaid ka see, et peened osakesed edukamalt konkureerivad jahu ja suhkruga vee imendumise protsessis.

Niiskust säilitavate agentide ostmiseks helistage: ☎ +372 6682529