Toiduained
Akucell® tselluloosi paksendaja – paranenud kvaliteedi retsept
Toiduained
Akucell® tselluloosi paksendaja – paranenud kvaliteedi retsept
Nouryoni Akucell® tootesari on suur valik ülieffektiivseid tselluloosi paksendajaid, mis vastab erinevate toidu- ja joogitoodete nõuetele. Neid tooteid toodetakse rangete kvaliteedistandardite kohaselt kaasaegses ettevõtes, mis asub Madalmaades.
Akucell on Nouryoni toidu tselluloosipaksendaja kaubamärk. Akucelli tselluloosipaksendaja toimib toiduainetes paksendajana ja stabilisaatorina ja kontrollib kristalliseerimise protsesse, niiskuse säilitamist ja rasva imendumist. Õigete koostisosade valik on väga oluline oma toode vajaliku koostise saamiseks.
Akucell on universaalne koostisosa, mida kasutatakse toidu- ja joogitoodetes:
Nouryoni ettevõttel on laialdased teadmised oma koostisosade õigeks kasutamiseks erinevates toidu- ja joogitoodetes. Ettevõte pidevalt töötab, et paraneda toodete omadusi klientide vajaduste täieliku täitmise tagamiseks.