Akucell® Tselluloosi paksendaja
Õige koostisosa toote kvaliteedi paranemiseks
Akucell® Tselluloosi paksendaja
Õige koostisosa toote kvaliteedi paranemiseks
Akucell® tselluloosi paksendaja oluliselt parandab toiduainete kvaliteeti, tegutsedes paksendajana ja stabilisaatorina, samuti kontrollib kristalliseerimist, vee säilitust ja rasva imendumist. Õigete koostisosade valik on väga oluline teie toode optimaalse koostise saamiseks.
Akucell on Nouryoni ettevõtte tootmise tselluloosi paksendaja kaubamärk, millel on kõige laiem sortiment maailmas. Tselluloosi paksendaja on lisand, mis on heaks kiidetud kasutamiseks mis tahes toiduainetes ja millel on lai kasutusala.
Kasutusalad | Akucelli kasutamise eelised |
---|---|
Liha töötlemine |
|
Puuvilja töötlemine |
|
Pagari- ja kondiitritooted |
|
Kuivad joogid |
|
Vedel joogid |
|
Desserdid |
|
Salatikastmed, supid ja kastmed (ketšup, majonees) |
|
Siirupid, täidised, toppingud ja glasuurid |
|
Kiire toiduvalmistamise tooted |
|
Dieettooted |
|
Veinid |
|
Piimatooted |
|
Akucelli tooteid laialdaselt kasutatakse erinevate tervishoiu- ja isikliku hügieeni vahendite tootmisel: