Taotlus
Vastame kõikidele küsimustele meie toodete kohta

Akucell® tselluloosi paksendaja oluliselt parandab toiduainete kvaliteeti, tegutsedes paksendajana ja stabilisaatorina, samuti kontrollib kristalliseerimist, vee säilitust ja rasva imendumist. Õigete koostisosade valik on väga oluline teie toode optimaalse koostise saamiseks.

Akucell on Nouryoni ettevõtte tootmise tselluloosi paksendaja kaubamärk, millel on kõige laiem sortiment maailmas. Tselluloosi paksendaja on lisand, mis on heaks kiidetud kasutamiseks mis tahes toiduainetes ja millel on lai kasutusala.

KasutusaladAkucelli kasutamise eelised

Liha töötlemine
Vorstid, viinerid, singid, hamburgerid, hakklihad jt.

  • Parandab maitse- ja puuteomadusi
  • Parandab toote toodangut
  • Parandab maitset
  • Vähendab sünereesi
  • Võib kasutada hüpoallergeensetes toodetes

Puuvilja töötlemine
Joogid, džemmid, konservid jt.

  • Ühtlaselt jaotab puuviljaliha
  • Stabiliseerib valke
  • Annab želeerivaid omadusi

Pagari- ja kondiitritooted
Sõõrikud, taignatooted, besee, tortilja jt.

  • Taina viskoossuse kontroll
  • Mahu suurendamine
  • Takistab õli imbumist
  • Säilitab niiskust
  • Pikendab toote värskust
  • Parandab külmutamise/sulatamise võimet
  • Takistab sünereesi
  • Suurendab tootmisprotsessi effektiivsust

Kuivad joogid
Kuum šokolaad, cappuccino, joogid hommikusöögiks, energia- ja spordijoogid, aromatiseeritud puuviljajoogid jt.

  • Parandab tundeid suus
  • Suurendab aroomi
  • Takistab õlirõngaste teket

Vedel joogid
Piima-, puuvilja- ja dieetjoogid

  • Parandab tundeid suus
  • Stabiliseerib valke
  • Fikseerib puuviljatükke
  • Tugevdab maitset

Desserdid
baasstabilisaatorina jäätistes, piimakokteilides, pudingutes, šerbettides jt.

  • Parandab tundeid suus
  • Želeerimine ja paksenemine
  • Parandab sünereesi
  • Stabiliseerib valke
  • Takistab jääkristallide ja laktoosi teket
  • Annab siidise- ja ühtlase tekstuuri
Salatikastmed, supid ja kastmed (ketšup, majonees)
  • Parandab tundeid suus
  • Fikseerib koostisosade tahkeid lisandeid massis
  • Parandab temperatuuristabiilsust
Siirupid, täidised, toppingud ja glasuurid
  • Paksenemine
  • Voolavuse kontrolli paranemine
  • Takistab suhkru kristalliseerimist
  • Takistab tungimist pannkookidesse, vahvlitesse, röstsaiadesse
  • Parandab tundeid suus

Kiire toiduvalmistamise tooted
Pastatooted, kiirnuudlid

  • Tugevdab gluteeniühendi struktuuri
  • Pikendab värskust ja suurendab säilivusaega
  • Vähendab õli imendumist praadimisel
  • Takistab kleepumist
Dieettooted
  • Parandatud tundeid suus
  • Takistab sünereesi
  • Paksendab suurendamata kalorsust
  • Imiteerib rasvade/õlide tekstuuri
Veinid
  • Takistab viinhappe kristallide kasvu
  • Parandab veinide pikaajalist stabiilsust
  • Vabastab töömahukate ja kallihinnalise jahutuse protseduuride kasutamisest

Piimatooted
Jogurt, piimajoogid, sulatatud juustud, pastalaadne sulatatud juust jt.

  • Takistab kaseiini sadestumist madalate pH väärtuste ja kõrgete temperatuuride korral
  • Stabiliseerib piimavalke
  • Ühendab valke sulatatud juustudes
  • Vähendab sünereesi
  • Tagab kuivade ja kiiresti lahustuvate cappuccino ja šokolaadijookide paremate tunnete suus

Akucell tervishoiualas

Akucelli tooteid laialdaselt kasutatakse erinevate tervishoiu- ja isikliku hügieeni vahendite tootmisel:

  • Suuhooldus: hambapasta, hambaproteeside liim, suuloputusveed jt.
  • Nahakahjustuste hooldus: plaastrid, tervendavad geelid jt.
  • Nahahooldus: kosmeetikavahendid, päikesekaitsevahendid, niisutavad seerumid, ihupiimad jt.
  • Juuksehooldus: šampoonid, geelid, konditsioneerid jt.


Esitage oma küsimus selle üksuse kohta